Faizsiz kredi kampanyaları güncellendi! Bankaların Ekim ayı faizsiz kredi kampanyaları belli oldu

Türkiye'de bankaların yeni müşteri sayısını artırmak amacıyla düzenlemiş olduğu faizsiz kredi kampanyaları Ekim 2024 ayı itibariyle güncellendi. İşte bankaların Ekim ayı faizsiz kredi kampanyaları..

Akbank faizsiz 45 bin TL kredi kampanyasını 13 Ekim tarihine kadar uzattı.

20 BİN TL SIFIR FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Kampanyadan 16 Temmuz 2024 – 13 Ekim 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemlerinin 13 Ekim'e kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesi ile birlikte Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.

25 BİN TL NAKİT AVANS

Kampanyadan 1 Eylül- 13 Ekim 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta Akbank Mobil üzerinden başvurmaları ve 13 Ekim tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

Başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 15 Kasım tarihine kadar faydalanabilecektir.​

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
Özel Haber

Bakmadan Geçme