Yıldız Uslu'nun kaleminden, bir Psikologun yaşadığı  psikolojik sorunlar

Yaşanmış hayat öyküsünden uyarlanan Medya dünyasına konu olacak senaryosunu, LİLA isimli kitabıyla okuyucularıyla buluşturan Yıldız Uslu, kitabının 2. Baskısının hazır olduğunu kısa süre içerisinde tüm kitap platformlarında yerini alacağını bildirdi.

LİLA, Kanada’dan Türkiye ye uzanan geçmişi arama hikaye yolculuğunu, gözyaşını, güveni, ailenin önemini her satırında en yakınımızdaki insanın dahi düşmanımız olabileceğini, hayatta tesadüf değil yaşanması gerekenlerin elbet bir gün yaşanacağının  kısa özetini anlatıyor.

İlk eseri olan Lila’nın 1. Baskısı ile her kesime hitap etme hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren yazar Yıldız Uslu; “Çok güzel geri bildirimler, sonra ne olacak Lila ne yaptı gibi sorularla, yorumlar aldım. Okuyucuların fikirleri benim için altın değerindedir. Bir çok ilde düzenlenen kitap fuarlarına katılıp Lila için imza günlerinde kalbi güzel insanlarla bir arada olmanın sevincini 2. Baskı sonrası yeniden yaşamak istiyorum. Psikolog unvanına sahip  insanlarında  görmediğimiz  travmalar olabilir. Onlarında gözyaşının, sevinçlerinin varlığını bilmemiz gerekir. Kemiklerimizin iliklerine kadar hissettiren bir kitapla karşı karşıyayız. Yaşanmış hayat öyküsünden uyarlanan eserim Lila’nın ardından  piyasaya çıkmak için zamanının gelmesini bekliyorum. Yazar olarak elbette yazmayı seviyorum ama yazmak için yazmıyorum. Her kitabımla akılları karıştıracağımı, devrimler yaratacağımı düşünüyorum. Bunlardan bir tanesi şuan mevcut yazmaya devam ettiğim eserimde siyasetin içinden bir adamın yaşadığı  gerçekler, takım elbisesi arkasındaki hayatını konu alıyor. Sarsıcı etkiler, entrikalar, kaos, çaresizlik içermekte. Kitabımın birinci baskısına yoğun ilgi gösteren okuyucularıma buradan teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme