• Haberler
  • Siyaset
  • Yıldırım 'Görev Verilirse Hemşehrilerimizin Desteğiyle Yeniden Başkanlığı Kazanacağız'

Yıldırım 'Görev Verilirse Hemşehrilerimizin Desteğiyle Yeniden Başkanlığı Kazanacağız'

Gölbaşı belediye başkanı İskender Yıldırım 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adaylığı başvurusunu CHP Gölbaşı ilçe başkanı Mehmet Boynueğri’ye sunduktan sonra ilçe binası önünde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen İskender Yıldırım, partisinin kendisine yeniden görev vermesi halinde beş yıl önce olduğu gibi Gölbaşı halkından alacağı destekle yeniden başkanlık ipini göğüsleyeceğini söyledi.

CHP İlçe binası önünde partililere hitap eden İskender Yıldırım; “Bundan beş yıl önce büyük bir heyecanla büyük aile tablosu çizerek 2019 yılında başardığımız belediye başkanlığını inşallah önümüzdeki seçimde de aynı heyecanla, aynı ruhla, aynı çalışmalarla bir daha başaracağımızdan kuşkumuz yoktur. Bundan beş yıl önce yine Cumuhriyet Halk Partisi ilçe başkanlığımızda yine siz saygıder Cumhuriyet Halk Partisi ailem ile birlikte müracatımızı yapmıştık. Ogün hepimiz birer İskender Yıldırım oldunuz kapı kapı gezip oy istediniz ve başkan seçilerek başarıyı her birlikte elde etmiştik. Sizlere olan inancım sonsuzdur. Tabiki çok büyük felaket atlattık 10 ay önce. Bütün deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, tadevi görenlere acil şifalar dilerim. Belideye başkanı olduktan bu bayan hepiniz malumu üzerine çok peş peşe büyük sıkıntılar oldu. İki yıl boyunca Pandemi ile uğraştık, ardından kar felaketi, sel derken 6 şubat tarihinde asrın felaketi olarak adlandırılan deprem oldu. Bana vermiş olduğunuz destek sayesinde bizler elimizden geleni yaptık ve çok şükür beni hemşehrilerimize karşı mahçup ettirmediniz buradan herkese saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Deprem sonrası Gölbaşı ilçesini yeniden ayağı kaldırmak, eski günlerine döndürmek için yeniden aday olduğunu dile getiren İskender Yıldırım; “Şayet genel merkezimiz uygun görür ve beni yeniden aday gösterdiği takdirde bundan beş yıl önce olduğu gibi bugünde yine Gölbaşılı hemşehrilerimizin desteği ile yeniden Gölbaşı belediye başkanlığını kazanacağız. Benimle birlikte Cumhuriyet Halk Partili 250 belediye başkanımız mevcut belediye başkanlarımız bu beş yıllık süreçte yaşadıkları bütün kentlerde, taşralarda, bütün il ve ilçelerde hiçbir Cumhuriyet halk partili vatandaşımızı mahçup etmediklerini biliyorum. Bizler yine Gölbaşı’mızda başta Cumuhuriyet halk partili ailem olarak bana verecekleri destekle kazanacağız ve inşallah yeniden ayağa kalkacağız. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin hep birlikte Gölbaşı’mıza ve Gölbaşılı hemşehrilerimize hizmet etmek için çaba sarf edeceğiz. Bugün bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Osman GÜL

Bakmadan Geçme