• Haberler
  • Gündem
  • 'Yerinde oturan değil, mahalleyi sokak sokak gezen muhtar olacağım'

'Yerinde oturan değil, mahalleyi sokak sokak gezen muhtar olacağım'

Gölbaşı Türkay Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Gül'ü ziyaret eden Gölbaşı Asfalt mahallesi muhtar adayı Zeynel Abidin Deli büroda oturan değil, mahalleyi sokak sokak gezen muhtar olacağım dedi.

31 Mart Yerel seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirten Muhtar adayı Deli; “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Gölbaşı ilçemiz en çok etkilenen yerlerden birisi oldu. Haliyle mahallemizde çok etkilendi. Deprem felaketinden sonra her yerde olduğu gibi mahallemizde de sorunlar ikiye katlandı. Gölbaşı’na ve mahallesine sevdalı birisi olarak taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyma zamanı geldiğini düşünerekten Asfalt mahallemizden Muhtar adayı olmaya karar verdim. Yoğun bir şekilde ziyaretlerimizi yapıyoruz, mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını istiyoruz. Bugünde ilçemizin gözü, kulağı ve sesi olan Türkay Gazetemizi ziyaret ettim. Bu sorunlara çözüm sağlayabilmek için her zaman yetkili kurumlarla bağlantı halinde olacağız. Önceliğimiz daima gençler olacak. Yaptıkları ve yapacakları girişimlerde destekçileri olacağız. Muhtarlar hiçbir iş yapmıyor algısını yıkmak için elimden geleni yapacağım. Her zaman ulaşılabilir bir muhtar olacağım. Vatandaşın ayağına giden, onların sorunlarına önem veren ve çözüme kavuşturan bir muhtar olacağım. Genç olmamım avantajlarını bütün mahalle görecek. Büroda oturan değil, mahalleyi sokak sokak gezen bir muhtar olacağım.” Şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkay Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Gül, muhtar adayı Zeynel Abidin Deli’ye teşekkür ederek, muhtarlık seçiminde başarı dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme