Yalçın ve Akkuş Batman'da ziyaretlerde bulundu 

Siyasetçi, İşadamı ve kanaat önderi Abdullah Yalçın ile önceki dönem Bölükyayla belediye başkanı Gaffari Akkuş, Batman'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Yalçın ve Akkuş Batman'da ziyaretlerde bulundu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretlerle igili açıklamada bulunan başkan Akkuş; “Değerli büyüğümüz iş insanı, Abdullah Yalçın ile beraber Batman İl Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Kaba, Batman İŞKUR İl Müdürü akrabamız İlhan Çetinkaya, Batman İş Adamı Yusuf Özdemir, Batman TPAO da çalışan Kirvemiz Taner Köylü ve Kadim Aşiretler Federasyonu Batman İl Temsilcisi Sabahattin Hamidi’yi ziyaret ettik. Tamamen iyi niyetlerinin ve temiz kalplerinin barındığı bu şahsiyetlerin varlığı bugün özel hissetmemize neden olmuştur.Bu ziyaretimiz kapsamında bize göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

Batman ilinde kendilerine gösterilen misafiperverlikten dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Kanaat Önderi ve işadamı Abdullah Yalçın; “Önceki dönem Bölükyayla belediye başkanı değerli kardeşim Gaffari Akkuş ile birlikte Batman ilimize bir birinden değerli dostlarımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Değerli dostlarımızı görmek, onlarla bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Rabbim dostların eksikliğini vermesin” dedi. 


 

Bakmadan Geçme