• Haberler
  • Gündem
  • Vali Varol ve Milletvekili Şan'dan Kahta Belediyesine Ziyaret

Vali Varol ve Milletvekili Şan'dan Kahta Belediyesine Ziyaret

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan ve beraberindeki heyet Kahta Belediye başkanı Mehmet Can Hallaç'ı ziyaret etti.

Ziyarette Adıyaman Valisi Osman Varol, Milletvekili İshak Şan’a Kahta kaymakamı Selami Korkutata, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe eşlik etti.

Başkan Mehmet Can Hallaç’ın göreve başlar başlamaz yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan; “Başkanımız göreve başlar başlamaz ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye başladı. İlimiz milletvekilleri ve il teşkilatımız da bizlerde Kahta ilçemiz için üstümüze ne düşerse yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Sayın başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Belediye başkanı Mehmet Can Hallaç’a hayırlı olsun dileklerini ileten Adıyaman Valisi Osman Varol, başkan ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç; “İlçemizin sorunlarının çözümü ve seçim sürecinde yapmayı düşündüğümüz projeleri bir bir hayata geçirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte ilk günden itibaren sahadayız. İlçemizin bizlerden beklentileri var bizlerde bu beklentilere cevap vermek adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle bugün bizlere ziyarette bulunan Adıyaman Valisi Osman Varol’a, İlimiz Milletvekili İshak Şan’a Kahta kaymakamı Selami Korkutata’ya, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu’ya ve AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme