• Haberler
  • Sağlık
  • Vali Varol 'Vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz'

Vali Varol 'Vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz'

Yapımı devam eden Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatını ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz dedi.

Son yıllarda sağlık alanında önemli yatırımlara ev sahipliği yapan Adıyaman’da ‘Akıllı Hastane’ modeliyle yapımı süren ve kullanılan izolatörlerle deprem anında bile kesintisiz hizmet sağlayacak olan Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında sona gelindi.

İnşaat sürecinin tamamlanmasıyla birlikte hastanenin donanımı ile ilgili malzemelerin temini için çalışmalar sürüyor.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, çalışmaların hızla devam ettiği hastane inşaatında incelemelerde bulunarak 55 dönüm arazi üzerine inşa edilen hastanenin geldiği aşama ve mevcut durumu hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Yorulmaz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinin yakın zamanda hizmete gireceğini belirten Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; “İlimizde sağlık alanında fiziki altyapıyı iyileştirmenin yanı sıra modern tıbbın gereklerine uygun olarak sağlık tesislerimizi donatarak vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Sahip olduğu teknolojik ve fiziki alt yapısıyla uzun vadede Adıyaman’ın sağlık alt yapısını ve fiziki koşulları daha da iyileştirecek bu önemli yatırımın ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme