• Haberler
  • Gündem
  • Vali Varol halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi

Vali Varol halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, halk günü programı kapsamında valilik makamında ağırladığı vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Vatandaşlarla tek tek yakından ilgilenen ve çocuklara hediyeler dağıtan Vali Varol yaptığı açıklamasında; “Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” buluşmalarımız ile vatandaşı merkeze alan, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle bugünde yine vatandaşlarımızla bir araya geldik, onlarla sohbet edip varsa ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledik. İmkanlar dahilinde halk günü porgramıza devam edip hemşerimizin sesine kulak vermeye, gönlüne ve yüreğine dokunarak dertlerini dinleyip çare bulmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Katılımın yoğun olduğu, çözüm ve sonuç odaklı gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Vali Dr. Osman Varol, kendisine iletilen sorunları not aldırarak ilgili kurumlara gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme