• Haberler
  • Gündem
  • Vali Varol 'Gençlik Merkezimiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun'

Vali Varol 'Gençlik Merkezimiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun'

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Çelikhan ilçesinde yapımı tamamlanarak önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak devam eden tefrişat çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Varol 'Gençlik Merkezimiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençleri çok önemsediklerini ifade eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; “Gençlerimize sportif, kültürel etkinlikler ve eğitim olanakları sunarak sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Çelikhan ilçemizde yapımı tamamlanarak önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak devam eden tefrişat çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgiler aldık. İstikbalimizin teminatı gençlerimizin alanda kişisel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla devlet olarak yapılan bu önemli yatırımları bir an önce halkımızın istifadesine sunmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bu önemli yatırımın ilçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çelikhan Gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Vali Varol’a Çelikhan Kaymakamı Ali Cemal Altınöz ile Adıyaman Gençlik ve Spor il müdürü Fikret Keleş eşlik etti.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme