• Haberler
  • Gündem
  • Vali Varol, DSİ 203 Şube Müdürlüğünü ziyaret etti

Vali Varol, DSİ 203 Şube Müdürlüğünü ziyaret etti

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, ilimiz merkez Altınşehir Mahallesinde modern bir mimari ile inşa edilen ve yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan DSİ 203 Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.  Vali Varol, DSİ hizmet binasındaki sosyal alanları ve birimleri gezerek personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Varol, DSİ 203 Şube Müdürlüğünü ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Osman Varol, birimlerdeki incemelerinin ardından DSİ 203 Şube Müdürü Mehmet Emin Ertürk’ten kurumun faaliyet ve çalışmaları ile kırsal alanda verimliliği ve istihdam olanaklarını artırarak Adıyaman’ın bereketli topraklarına can suyu olacak Baraj inşaatlarının son durumu, sulama ve içme suyu projeleri, dere ıslah çalışmaları, Taşkın Koruma Tesisleri ve arazi toplulaştırma projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Deprem sonrası Adıyaman’da yaraların bir bir sarıldığını belirten Vali Varol, Modern mimarisi ve sahip olduğu sosyal donatıları ile vatandaşlarımıza daha ferah bir ortamda hizmet sunacak DSİ 203 Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasının ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi. 

Bakmadan Geçme