Vali Çuhadar, Gölbaşı'nda

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, bölgelerde bulunan sorunları dinlemek çalışmaları incelemek için çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Son olarak Vali Çuhadar, Gölbaş'ına ziyarette bulundu.

Vali Çuhadar, Gölbaşı'nda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Çuhadar, Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı’yı ziyaret etti. Çuhadar, Adıyaman, İlçe ve köylerinde sorun ve sıkıntıları tespit etmek ve sorunları çözmek için ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gölbaşı’na gelen Çuhadar’ın karşılaması sonrası Kaymakamlık makamına geçerek ilçenin tarihi, kültürü, coğrafi yapısı, ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili Kaymakam Ayrancı’dan bilgi alan Vali Mahmut Çuhadar, ilçede yürütülen çalışmalar ile eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık ve kırsal kesime yönelik yapılan yatırım ve çalışmalar değerlendirilip, sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Gölbaşı’na da ziyaret gerçekleştiren Çuhadar, Kaymakam İhsan Ayrancı’ya olan ziyaretiyle yıkılan ve inşası yeniden başlayan yeni hükümet binası kazı alanına giderek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ayrıca ziyaret kapsamında Vali Çuhadar, Kaymakam Ayrancı, ve ilçe protokolü Gölbaşı D-850 karayolu üzerinde çalışması devam eden asfalt yapım işi ile ilgili incelemelerde bulundu ve yüklenici firma yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdi. Ardından Kaymakam Ayrancı, Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ın da eşlik ettiği “Organize Sanayi Bölgesinde” farklı sektörlerde faaliyet gösteren fabrikaları gezen Vali Çuhadar tesis müdürleri ve işletme sahipleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Haber: Emine TÜTÜN

Bakmadan Geçme