Türkiye Petrolleri Ortaokulu öğrencileri hünerlerini sergiledi

Adıyaman Türkiye Petrolleri Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Görsel sanatlar ve Teknoloji sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Türkiye Petrolleri Ortaokulu öğrencileri hünerlerini sergiledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul futbol sahasında gerçekleştirilen sergi açılışına Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Dursun, Memur Sen Adıyaman İl Başkanı Mehmet Demir, Okul Müdürü Mehmet Ateş, Öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Birbirinden güzel eserleri sergide görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Türkiye Petrolleri Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Ateş; “Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Öğrencilerimizin yıl içerisinde büyük bir özveri ile hazırlamış oldukları eserleri sergiledikleri yıl sonu Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları bir birinden güzel eserleri görmek bizleri ve sergimize katılan misafirlerimizi çok sevindirdi. Bu vesileyle Sergimizin açılışına katılan; Il Teftiş Kurulu başkanımıza, Teftiş Kurulu başkan yardımcımıza, Milli eğitim şube müdürlerimize, Memur-Sen il başkanımıza, Okul müdürlerimize, Öğretmenlerimize, Velilerimize, Dostlarımıza, Öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmaları büyük bir özveriyle sergileyen emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme