• Haberler
  • Spor
  • Türkiye Hollanda müsabakası Gölbaşı'nda dev ekranda izlenecek

Türkiye Hollanda müsabakası Gölbaşı'nda dev ekranda izlenecek

Euro 2024 şampiyonasında Çeyrek Final müsabakasında Türkiye ile Hollanda arasında 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak maç Gölbaşı'nda dev ekranda izlenecek.

Türkiye Hollanda müsabakası Gölbaşı'nda dev ekranda izlenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gölbaşı Belediyesi ve Kaymakamlık tarafından ortaklaşa organize edilen programda 15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulacak olan dev ekranda vatandaşlar Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan çeyrek final müsabakasını izleyebilecek.

Çeyrek Final müsabakasında Türk Milli Takımına başarı dileklerini ileten Gölbaşı Belediye başkanı İskender Yıldırım; “Geçtiğimiz günler 15 Temmuz Demokrasi meydanına kurmuş olduğumuz dev ekranda yarı final müsabakasında Türk Milli takımımız Avusturya’yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırırken Gölbaşılı hemşehrilerimizle birlikte bu maçın heyecanını birlikte yaşadık. 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan Çeyrek final müsabakası için yine aynı yerde kaymakamlığımızla birlikte organize edeceğimiz gecede dev ekranda milli maçı yine hep birlikte izleyeceğiz, Milli takımımıza Gölbaşı’ndan destek olacağız. Bu heyecanı birlikte paylaşmak isteyen vatandaşlarımızı Cumartesi günü saat 22:00’de 15 Temmuz Demokrasi parkına bekliyoruz. Milli takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme