• Haberler
  • Yaşam
  • Türkay Gazetesi Aracılığıyla Kahtalı Mıçe'den herkese kucak dolusu selamlar

Türkay Gazetesi Aracılığıyla Kahtalı Mıçe'den herkese kucak dolusu selamlar

Antalya Akdeniz Üniversitesinde rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Kahtalı Mıçe kemoterapi sürecinin en güzel tamamlandığını belirterek, gayet iyi olduğunu kendisiyle ilgili asılsız haber yapanlara da kırgın olduğunu söyledi.

Türkay Gazetesi Aracılığıyla Kahtalı Mıçe'den herkese kucak dolusu selamlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemize özel açıklamada bulunan ve hastanedeki kemoterapi sürecinin tamamlandığını belirten Ünlü ses sanatçısı Kahtalı Mıçe; “Değerli dostlarım tedavi sürecim nedeniyle sayın doktorumuz bu aralar telefonla fazla görüşmemen konusunda uyarıda bulunduğu için telefon kullanmıyorum. Beni seven herkesin benimle görüşmek istediğini, geçmiş olsun dileklerini iletmek istediklerini çok iyi biliyorum. Geçtiğimiz günlerde benimle ilgili yapılan asılsız haber sevenlerimi ve yakınlarımı üzdüğü gibi beni de çok üzdü. Allah’a şükürler olsun ayaktayım, otelimde dinleniyorum. Bugüne kadar olduğu gibi herkesten dua bekliyorum. Rabbim bana ve tüm hastalarımıza şifalar versin. Şimdiden herkesin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Tedavi sürecinde her fırsatta Kahtalı Mıçe’nin yanında olan Adıyaman’ın tanınmış simalarından Sanatçı Hüseyin Delibalta; “Mustafa abimizin tedavisi devam ediyor. Bugün yine kendisiyle birlikteydik. Hastanede devam eden Kemoterapi tedavisi tamamlandı kendisi şuanda otelinde dinleniyor. Kısmet olursa 28 Haziran tarihinde yeniden genel muayeneden geçecek. Durumu şuanda çok iyi olup tüm sevenlerine selamlarını iletiyor, geçmiş olsun dileklerini ileten, mesaj atan, dua eden herkese teşekkür ediyor. Doktoru bu süreçte telefon kullanmaması, kalabalık ortamda bulunmaması gibi önemli tavsiyelerde bulunduğu için Mustafa abi telefonlara bakmıyor, sosyal medyada bir paylaşım yapmıyor o nedenle sormadan soruşturmadan birileri sosyal medya üzerinden Mustafa abiyle ilgili asılsız bir paylaşım yaptı. Tedavi sürecinde olan birisi için böyle bir paylaşım çok önemli. O nedenle lütfen kimse bu tür asılsız paylaşım yapmasın. Allah’a şükürler olsun Mustafa abi çok iyi otelinde dinleniyor. Rabbim kendisine ve şifa bekleyen bütün hastalarımıza şifalar versin” dedi.

Bakmadan Geçme