Toydaş'tan Küçük Sanayi Sitesi esnafına ziyaret

AK Parti Gölbaşı belediye başkan adaya Avukat Hakan Toydaş, seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Toydaş'tan Küçük Sanayi Sitesi esnafına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette esnafla hasbihâl eden Toydaş, esnafın sorunlarını dinledi varsa Gölbaşı ilçesi için beklentileriyle ilgili konularda istişarelerde bulundu.

İlçe teşkilatının hazırlamış olduğu program doğrultusunda seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde küçük sanayi sitesi esnafımızla bir araya geldik. Öncelikle şahsıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Gölbaşı ilçemiz depremden en çok etkilenen yerlerden birisi oldu. Bu bakımdan esnafımızda oldukça zor günler geçirdi. Devletimiz ilçe geneli yaraları sarmaya devam ederken, bizlerde yerelde esnafımızın sorunlarını dinlemek, onların destek ve dualarını almak amacıyla işyerlerini ziyaret ettik. Sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar sunmak için notlar edindik. Projelerimizi ve geleceğimiz için hazırladığımız planlarımızı emek sarf eden esnafımıza bahsetmek bizim için büyük mutluluk oldu. Biz inanıyoruz, hep birlikte Gölbaşı'nı yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme