• Haberler
  • Siyaset
  • Toydaş 'Gençlerimiz arkamızda oldukça sırtımız yere gelmez'

Toydaş 'Gençlerimiz arkamızda oldukça sırtımız yere gelmez'

AK Parti Gölbaşı Belediye başkan adayı Hakan Toydaş'ın seçim ofisine destek vermeye gelen çok sayıda genci karşısında gören Toydaş, 'Gençlerimiz arkamızda olduğu sürece sırtımızı yere gelmez' dedi.

Toydaş 'Gençlerimiz arkamızda oldukça sırtımız yere gelmez'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalasıya AK Parti Gölbaşı belediye başkan adayı Hakan Toydaş seçim çalışma ve ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürürken, bir yandan da seçim ofisinde partililerle bir araya geliyor.

Gölbaşı ilçesinde bir araya gelerek kalabalık bir şekilde seçim ofisi önüne gelen gençlere hitaben bir konuşma yapan Toydaş; “Adaylığımız açıklandıktan bu yana gece gündüz demeden yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, oldukça yoğun, yorucu bir o kadar meşakkatli bir süreçten geçiyoruz. Ancak bugün seçim ofisimizin önünde partili partisiz, Gölbaşına ve bu kardeşinize gönül veren gençlerimizi görmek benim bütün yorgunluğumu alıp götürdü. Ve gençlerimizin bu yoğunluğu, coşkusu, 31 Mart sabahı sandıklara yansıyacak ve inşallah bu yarışın kazananı biz olacağız. Bu vesileyle bugün bizlerle birlikte olan, bizlere güç veren, enerji katan Gölbaşılı kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Bakmadan Geçme