Toydaş Ankara'dan Gölbaşı'na müjdeleri duyurdu

AK Parti Gölbaşı Belediye başkan adayı Avukat Hakan Toydaş, seçim projeleri kapsamında Ankara'ya yapmış olduğu ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini belirterek, Gölbaşı halkının dört gözle beklediği imar konusun çok güzel gelişmelerin olduğunu bildirdi.

Toydaş Ankara'dan Gölbaşı'na müjdeleri duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GÖLBAŞI’NIN İMARI... MİLLET BAHÇESİ... TURAN VE İSTASYON CADDESİNDE YERİNDE DÖNÜŞÜM...

Bir yandan Gölbaşı ilçesinde yoğun bir seçim çalışması sürdüren Toydaş, Gölbaşı’nın önemli sorunlarını ilgili bakanlıklara iletmek üzere gittiği Ankara’dan müjdeli haberlerle geleceğini söyledi.

GÖLBAŞI’NIN İMARI, MİLLET BAHÇESİ, TURAN ÖZDEMİR VE İSTASYON CADDESİ ÜZERİNDE ÇARŞININ YERİNDE DÖNÜŞÜM

İlk Olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiklerini belirten Toydaş; “ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan'la birlikte sayın bakanımızı ziyaret ettik. Ziyaretimizin en önemli konusu Gölbaşı ilçemizin deprem sonrası imar durumun ne olacağı konusuydu. Ayrıca Gölbaşı’mıza ilişkin Bilim Kurulu Raporu hocalarımız tarafından teslim edileli henüz 2 gün olmuşken durumu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Vedat Gürgenle istişare ettik. Sayın bakanımıza ve bakan yardımcımıza vatandaşlarımızın bizlere iletmiş oldukları talepleri ayrıca iletme fırsatımız oldu. Ankara’da yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde;

Bilimsel esaslara bağlı kalmak ve bilim kurulu raporundaki tedbirlere uymak kaydıyla imar kapanmayacak. Konuyla ilgili detayları Ankara dönüşü kamuoyu ile paylaşacağız.

Sayın Bakanımız, Rabbimin özenle yarattığı, doğal güzelliklerle dolu Gölbaşı’mıza yakışır Millet Bahçesi yapılacağı sözünü verdi

Turan Özdemir ve İstasyon Caddesi üzerinde çarşımızın yerinde dönüşümünün de sözünü aldık.

Heyecanlıyız. Ankara dönüşü bütün detayları Gölbaşılı hemşehrilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Gölbaşı’mız her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Biliyorsunuz ki yaparsa AK Parti yapar. Kısacası destek hemşehrilerimizden, hizmet bizden. Bu vesileyle sayın bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Ankara’da her zaman destekçimiz olan Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcımız Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme