Ters yönde araç kullananlara cezai işlem uygulanacak

 Gölbaşı ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri Hükümet Konağından AKM kavşağına kadar olan alanda ters yönde araç kullanan sürücülere cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı trafik şube birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Deprem sonrası bozulan yolların düzenlenmesi, artan trafik yoğunluğu ve ters yön kullanma nedeniyle meydana kazalarda göz önüne alınarak yolun tekrar eski halinde hizmet vermesi için AKM kavşağından meydana kadar tekrar tek yönlü ulaşım hizmeti başlamıştır. Turan Özdemir Caddesi'nin meydana kadar olan kısmı tek yönlü olarak düzenlenmiş durumda. Bu bölümde ters seyir yapmanız halinde, MOBESE kameraları tarafından tespit edileceksiniz ve cezai işleme tabi tutulacaksınız.

Ayrıca, AKM kavşağında da ters seyir yapan araçlara cezai işlem uygulanmaktadır. Kavşağa girmeden önce yol işaretlerine ve trafik akışına dikkat etmeniz büyük önem taşımaktadır.

Lütfen trafik işaretlerine ve yol düzenlemelerine uyarak güvenli ve kurallara uygun bir şekilde seyahat etmenizi önemle rica ediyoruz. Hepinizin can ve mal güvenliği bizim için en öncelikli konudur. Trafik akışının sorunsuz devam etmesi için işbirliğiniz çok değerli. Sağlıklı ve kazasız sürüşler dileriz.

Haber

Bakmadan Geçme