SMA Hastası Öğrenciden Filistin'e Anlamlı Destek

Küçük Yüreklerden Büyük Destek SMA Hastası İkra Nur ALSAT lendi kumbarasında Biriktirdiği Paraları Filistin için bağışladı.

Harmanlı İlk/Ortaokulu Müdürü Serdar VURUŞKAN; Kudüs davası yalnızca Filistin'deki bir avuç cesur Müslümanın değil, İslam âleminin tamamının ortak davasıdır.

Bugün Siyonist İsraillin Filistin’de yaptığı zulüm ve soykırıma maalesef dünya sessiz kalmaktadır. Batının sessiz kalması doğası gereğidir ancak bir Müslümanın bu duruma sessiz kalması bir şey yapmaması Allah katında ağır bir vebaldir. Bizler huzuru mahşerde Rabbimizin ey kulum siz bu zülüm karşısında ne yaptınız sorusuna Ey Rabbim elimizden bu geldi bunu yapabildik diyebilmemiz için bizlerde birşeyler yapmalıyız dedik. Harmanlı İlk-Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü öğrencileri ve Danışman Öğretmeni Asuman ASLAN’ koordinesinde Filistinli kardeşlerimize destek kampanyası düzenledik öğretmen, öğrenci ve velilerimiz bu konuda samimi bir duyarlılık gösterdi, hatta evde eğitim alan SMA hastası ikinci sınıf öğrencimiz İkra Nur ALSAT bu yardıma katılmak için kumbarasındaki paraları okula getirdi. Keşke daha fazlasını yapabilseydik. Yardım kampanyasında toplanan 12,100 TL (onikibinyüz türk lirası) İHH’in Filistin’e yardım hesabına yatırılmıştır. Bu kampanyada bize destek veren herkese teşekkürler. Feride YÜKSEK

Bakmadan Geçme