Sevgi Platform Üyeleri Öksüz ve Yetimlerle Piknikte

Sevgi Platformu üyeleri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan yetim ve öksüz çocuklarla piknikte buluştu.

Sevgi Platform Üyeleri Öksüz ve Yetimlerle Piknikte
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla ilgilenen Sevgi Platformu üyeleri bu seferde yetim çocuklarla piknikte buluştu ve keyifli anlar yaşadı. Sevgi Platformu sözcüsü Zeynep Aslangöz, Mehmet Sezer Salman, Halil Seçilmiş, Tuğçe Seçilmiş, Damla Erdoğan, Elif Erdoğan, Eyüp Rıdvan karakaş ve Gülşah Karakaş'ın oluşturduğu Sevgi Platformunu Adıyaman’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'ndeki çocuklar ve yardıma ihtiyacı olan ailelerle ilgilenmeye devam ediyor.

Sevgi Platformu üyelerinin hazırladığı piknikle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'ndeki 45 çocuklarla buluştu. Platform üyeleri ile çocuklar çocuklarla oyunlar oynadı. Eğlenceli vakit geçirdiler daha sonra da yemek yediler.

Sevgi Platformu Sözcüsü Zeynep Aslangöz, "Biz 8 arkadaş daha önceleri yetim, öksüz çocuklar ve yardıma muhtaç aileler için yardım yapıyorduk fakat daha sonra arkadaşlarımızla platform adı altında toplanarak çevremizden aldığımız desteklerle yardımlarımızı genişletmeye başlatarak daha çok çocuğa ve aileye ulaşmaya başladık. Yaptığımız etkinliklerden bahsedecek olursak eğer yetim ve öksüz çocuklarımızla bir çok kez birlikte iftarda buluşarak eğlence merkezlerinde onların gönüllerinde dokunarak onlara bir nebze olsun güzel günler geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabi bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi aileleri de unutmuyoruz ve birçok ailemizin ihtiyacını karşılayarak evleri harabe durumda olan evlerin bakım ve onarımları konusunda destek olmaya çalışıyoruz. Tabi bizler daha önceden kendi imkanlarımız ile bunlar yapmaya başladığımızda yetersiz olduğumuzu düşünerek ilerleyen zamanlarda ise çevremizde bulunan bize destek vermek isteyenlerden katkı almaya başladık. Tabi çevremizin de desteğiyle gönüllere girmeye çalışıyoruz. Buradan da özellikle şunu belirtmek isterim ki; kentimizde bir çok yetim ve öksüz çocuk ile yardıma muhtaç ailelerimiz var. Herkesin elini taşın altına koymalarını istiyoruz bizim veya başka yardım kuruluşların aracılığıyla desteklerini esirgememelerini istiyoruz " ifadelerini kullandı.

Çocuklarla piknikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Aslangöz,"Bugün ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan 45 yetim ve öksüz çocuğumuzla kurum bahçesinde bir araya gelerek önce platform üyelerimizle birlikte yöremize ait çeşitli oyunlar oynayarak onlarla zaman geçirme imkanı bulduk. Ve onların mutluluğuna ortak olma adına güzel bir zaman geçirme imkanımız oldu. Çocuklarımızla çeşitli oyunların yanı sıra getirdiğimiz yemeklerle ise piknik yaparak her çocuk ile ayrı ayrı ilgilenme fırsatımız oldu. Ülkemizin teminatı olan çocuklarımıza her fırsatta sahip çıkma duygusu adına birlikte olmaya çalışıyoruz. Bunu platform olarak bizler yapıyoruz fakat istenilen seviyede olmadığımızı düşünüyoruz. Buradan hayır severlerimize mesajımız var. Bu çocuklar geleceğimizin teminatıdır. Onları yalnız bırakmayalım destekçisi olalım" şeklinde konuştu.

Haber: Emine TÜTÜN

Bakmadan Geçme