Serik Belediyespor'da Buruk Sevinç

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, deplasmanda Nasilli Belediyespor'u 3-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Serik Belediyespor'da Buruk Sevinç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor : 0- Serik Belediye Spor : 3

Önemli müsabaka öncesi Serik Belediyespor futbolcusu Mümin Talip Pazarlı’nın vefat haberinin üzüntüsü yaşanırken alınan galibiyet  sonrası sahada ve soyunma odasında duygusal anlar yaşandı.

Zorlu deplasmanda takım arkadaşlarının vefat haberinin üzüntüsü ile sahaya çıkan futbolcuların iyi mücadelesi neticesinde müsabakanın 15. Dakikasında Mustafa Ethem Erboğa’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken müsabakanın ikinci yarısında Muhammet Akpınar’ın 79. Dakikada attığı golle durum 2-0 oldu. Maçın sonlarına doğru ikinci yarıda oyuna giren Hasan Ali Adıgüzel’in 86. Dakikasında attığı golle durum 3-0 oldu ve maç bu skorla sona erdi.

Zorlu deplasmanda üzüntü ve sevinci bir arada yaşadıklarını ifade eden Serik Belediyespor Teknik Direktörü Cem Kavçak; “Sezonun ikinci yarısında aramıza katılan Mümin Talip Pazarlı kardeşimizin vefat haberi bizleri derinden üzdü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Takıma yeni katılmasına rağmen kişiliği, çalışkanlığıyla takımla çabuk kaynaştı son olarak Mersin İdmanyurdu müsabakasında takımda yer aldı iyide mücadele etti. Nazilli maçı bizim için buruk bir müsabaka oldu. Sahada yer alan sporcularımız bugün Mümin kardeşimiz için mücadele ettiler. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme