Serdal Adalı: Üç futbolcuyla ilgileniyoruz
Serdal Adalı, TRT Spor'da Beşiktaş gündemine dair soruları cevaplıyor...
Serdal Adalı, TRT Spor'da Beşiktaş gündemine dair soruları cevaplıyor…
"Arthur Masuaku'yu ben mi yanlış seyrediyorum? Rakip takımlardaki sol beklerin istatistiklerini yan yana koyun, böyle bir futbolcu varken yerin dibine batırmak için her şeyi yapıyoruz. Çocuk da çok profesyonel, elinden geleni yapıyor. Taraftarın önüne atarsanız, çocuk etkilenir. Bir sene daha kontratının uzaması vardı, onu kaldırdık."
"Divan Kurulu'nda yaşananları bir Norveçli'ye anlatmak kolay değil. Heyecanından bir şey kaybetmiş değil. İnatçılığı var, bazı problemleri yumuşak şekilde hallediyor. Bazen çok sinirlendiğimiz şeyi, o mantıklı ve yumuşakça hallediyor. İlk geldiğinde futbolcularla ilgili kimlerle devam edeceğini yazdı. Bazı isimlere güldüm, neden güldüğümü sordu. 'O yazdıkların, üç başkan, beş teknik adam gönderdi, çok umut bağlama' dedim."
"Üç futbolcuyla ilgileniyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. Sekiz olursa, birileri gitmeden ihtimali yok. 50 milyon euro verip, oyuncuları göndermem! Makul şekilde gidecek oyuncular da var. Immobile gelecek sezonun parasını alıp gitmek istemez, o karakterde değil."
“Aldığım geri dönüşlere göre Immobile'nin sezon sonunda ayrılacağını düşünüyoruz.”
Bakmadan Geçme





