Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak

Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu İmam Hatip Lisesinde İstanbul Esenler Belediyesinin katkılarıyla oluşturulan kütüphaneye 2017 yılında Diyarbakır'da vatani görevini yaparken şehadete kavuşan şehit Halil İbrahim Yiğit'in ismi verildi.

Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kütüphanenin açılış törenine Gölbaşı kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş,  Şehit Halil İbrahim Yiğit'in ailesi ve ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak

Kütüphanenin açılış töreninde öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan: “Kütüphaneler eğitimin önemli bir parçasıdır. Öğrencilerimizin kitaplarla daha fazla vakit geçirmelerini önemsiyoruz. Bilgiye ulaşmanın en kıymetli yollarından biri okumaktır. Bu kütüphane, öğrencilerimizin akademik gelişimlerine ve kişisel gelişimlerine katkı sunacaktır" dedi.

Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak

Törenin ardından kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulunan Sayın Kaymakam Seyhan, Eğitim camiasına hayırlı olması temennisiyle kütüphanenin Gölbaşı ilçesine kazandırılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak

Özel Haber

Bakmadan Geçme