• Haberler
  • Spor
  • Samsunspor Trabzonspor maçı öncesi Zeki Yavru'dan haber var

Samsunspor Trabzonspor maçı öncesi Zeki Yavru'dan haber var

Süper Lig'de son haftalarda çıkışını sürdüren Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor bu haftasonu deplasmanda Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor.

Samsunspor Trabzonspor maçı öncesi Zeki Yavru'dan haber var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de son haftalarda çıkışını sürdüren Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor bu haftasonu deplasmanda Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor.Kuzeyanadolu'da yer alan haberde, Samsunspor’da gösterdiği performans ile takımın vazgeçilmez ismi olan ve 42 karşılaşmada 2 gol 2 asistlik performans göstererek kaptanlığa kadar yükselen Zeki Yavru’nun sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giymesi beklenmiyor.

İLGİLİ HABER Trabzonspor Samsunspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? 7 Aralık tarihinde Samsunspor’un resmi hesaplarından yapılan açıklamada, “Profesyonel oyuncumuz zeki yavru özel hastanede sporcu fıtığı nedeniyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verilmişti.TRABZONSPOR KARİYERİTrabzonspor formasıyla 80 karşılaşmada süre alan Zeki Yavru 1 gol 6 asistlik skor katkısı sağladı.

İLGİLİ HABER Trabzonspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haber Merkezi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme