• Haberler
  • Spor
  • Potanın Şampiyonu Altınşehir Anadolu Lisesi

Potanın Şampiyonu Altınşehir Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen liselerarası basketbol turnuvasında Altınşehir Anadolu Lisesi basketbol takımı şampiyon oldu.

Potanın Şampiyonu Altınşehir Anadolu Lisesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organisinde gerçekleşen liseler arası basketbol turnuvasında Altınşehir Anadolu Lisesi şampiyonluk olurken, Bilgi Anadolu Lisesi ikinci, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi üçüncü Kahta Gap Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Müsabaka sonunda, heyecan dolu anların yaşandığı saha içindeki başarılarıyla dikkat çeken takımlara ödülleri, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından takdim edildi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, bu müsabakaların genç sporcular için sağladığı deneyim ve birlikte geçirilen bu heyecanlı zaman için teşekkürlerini sunarak, takımları tebrik etti. Ayrıca, özverili çalışmalarından dolayı öğrencileri ve antrenörleri kutlayarak başarılar diledi.

Altınşehir Anadolu Lisesi, 15 - 17 Ocak 2024 tarihlerinde Şanlıurfa'da yapılacak grup müsabakalarında adıyaman'ı temsil edecek. Mustafa GÜL

Bakmadan Geçme