Muhtarlar Federasyonu Heyetinden Vali Varol'a Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Osman Varol'u ziyaret etti.

Vali Osman Varol’un Adıyaman’da göreve geldiği günden bugüne gecesini gündüzüne kattığını dile getiren Başkan Taş; “Sayın valimiz bölgemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak adlandırılan deprem dönemi sonrası farklı illerde koordinatör vali olarak görev yaptı. Daha sonra ilimize vali olarak atandı ve deprem bölgesindeki görev süresinden elde etmiş olduğu deneyimle ilimizde vali yardımcıları, kaymakamlar, il özel idaresi ve belediyemizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde oldular. O günden bugüne depremzede vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü, konteyner kentlerin düzeninin sağlanması orada yaşanan sorunların çözülmesi konusunda çalışmalarını yakınen görmekteyiz. Mahalle muhtarlarımızın mahallelerinde ortaya çıkan sorunları kendisine ilettiğimizde anında çözümü için elinden geleni yapmaktadır. Bugünde sayın valimizi makamında fazla meşgul etmemek adına federasyon çatışı altında muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda muhtarlarımızın bizlere mahalalleriyle ilgili, bölgelerinde bulunan konteynerlerle ilgili sorunlarını not aldık yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bugün ki ziyaretimizde sayın valimize aktardık. Gecesini gündüzüne katarak şehrin yeniden en kısa süreda ayağa kalkması için yoğun bir gayret sarf eden sayın valimize adıyaman Muhtarlar Federasyonu olarak teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz. Muhtarlar federasyonu olarak ilimizin ayağa kalkması sürecinde bizlere de ne görev düşerse her zaman göreve hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; “Federasyon başkanımızın güzel düşünceleri ve temennileri için teşekkür ediyorum. Bahsetmiş olduğu konular bizlerin asli görevidir. Elimizden geleni yapmak ve şehrimizin yeniden ayağa kalkması için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz. Tabi devletimiz elinden geleni yaptığı gibi sivil toplum kuruluşlarımızın da bu şekilde yanımızda olduklarını görmek şehrin sorunların çözümü konusunda ellerinden geleni yapmaları bizleri mutlu ediyor. Muhtarlarımız devletle milletimiz arasında köprü vazifesi görmekte bu bakımdan muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Bugün nezaket ziyaretinde bulunarak ilimiz genelinde muhtarlarımızın sorunlarını, iyi dilek ve temennilerini bize ulaştıran Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanımız Abdulkadir Geylani Taş’a, yönetim kurulu üyelerine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. Osman GÜL

Bakmadan Geçme