Milletvekili Aygun'dan Başkan Olgun'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Tarım , Orman Ve Köy İşleri Komisyon Üyesi Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

Milletvekili Aygun'dan Başkan Olgun'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret sırasında, tarımın sürdürülebilirliği, çiftçilerin karşılaştığı zorluklar ve tarımsal üretimin artırılması için atılacak adımlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Tarım sektöründeki güncel sorunlar ve bu sorunların çözümü için yapılması gerekenler dile getirilirken, çiftçilerin desteklenmesi gündemdeki konular arasında yer aldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Miktat Olgun ise tarımın ekonomik büyümedeki önemine vurgu yaparak, sektörün geleceğini şekillendirecek projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu başkanı Miktat Olgun, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Tarım , Orman Ve Köy İşleri Komisyon Üyesi Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun’a teşekkür ettiğini söyledi.

Haber

Bakmadan Geçme