• Haberler
  • Asayiş
  • Mezarlıktan Cenaze Aracını ve Cenazeyi Çalan Şahsı Jandarma Yakaladı

Mezarlıktan Cenaze Aracını ve Cenazeyi Çalan Şahsı Jandarma Yakaladı

Osmaniye'de mezarlıkta içinde defnedilmeyi bekleyen cenazenin de bulunduğu cenaze aracı mezarlıkta bulunan bir şahıs tarafından kaçırıldı.

Edinilen bilgilere göre Ankara'da vefat ettiği öğrenilen şahsın cenazesi Cenaze Aracı ile memleketi Osmaniye'ye getiridi. Cenaze yakınları mezarlıkta son hazırlıkları yaparken, define kısa bir süre kalasıya kalabalık arasında henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs içinde cenazeninde bulunğu cenaze arcına binerek olay yerinden araçla kaçtı.

Cenaze yakınlarının olayı emniyet güçlerine bildirmesi üzerine aracın ve şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çaldığı araçla Osmaniye’den Adıyaman’a doğru gelen şahsa Pazarcık’da bulunan Jandarma ekipleri dur ihtarı yapmasına ve yola kuralan kapana rağmen durmayarak yoluna devam etti. Kapanın üzerinden geçen ve dört lastiği patlayan araçla cant üzerinde Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine kadar gelen şahsı yakalamak üzere yolda Kapan kuran Gölbaşı Jandarma ekipleri Gölbaşı ilçesi Çatalağaç mevkiinde aracı durdurmayı başardı. Şahsın hareketlerinden şüphelenen güvenlik güçleri durumu bomba imha ekibine bildirdi. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, Jandarmaya ait Beyaz isimli bomba arama köpeği araçta inceleme yaptı. Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramanın ardından olay yerinden emniyete götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı Osman GÜL

Bakmadan Geçme