• Haberler
  • Eğitim
  • Mahmut Erdemoğlu burs vereceği öğrenci sayısını iki katına çıkaracak

Mahmut Erdemoğlu burs vereceği öğrenci sayısını iki katına çıkaracak

Besni Eğitim Vakfı (BEV) yönetim kurulu üyeleri vakfa burs desteği sağlayan gönüllülerle bir araya geldi.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Besni Eğitim Vakfı yönetim kurulu başkanı Şaban Çağıran; “Toplantımıza 50'nin üzerinde hayırseverimiz katıldılar. İlçemizde ve köylerimizde yaşayan öğrencilerimizden başarılı ve ihtiyaç sahibi olanlara daima destek olmaktayız. 26 yıldan bu yana her yıl yaklaşık 300 öğrenciye burs veriyoruz. Burs veren hayırsever gönüllülerimize minnet borçluyuz. Gelen paraların bir kuruşuna dahi dokunmadan öğrencilere burs olarak aktarmaktayız. Bir öğrencinin hayatına dokunuluyor olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda hedefimiz ilk etapta yılda en az 500 öğrencimize burs vermek. Emeği geçen destek olan herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Burs Komitesi Başkanı Metin Kütük ise,  bölmenin ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerine destek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Vakfın yaptığı çabaları taktirle karşılayan Maher Holding ve Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu; “Bölgemizde meydana gelen 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde en çok çocuklarımız etkilendi. O nedenle deprem sonrası bin bir zorlukla mücadele eden hemşeri öğrencilerimize destek olunmasını çok önemsiyoruz. Besni Eğitim Vakfının önümüzdeki yıl 500 öğrenciye burs verme hedefi olduğunu belirlemesi üzerine bizlerde Besni Eğitim Vakfı üzerinden vermekte olduğumuz burs sayısını iki katına çıkaracağız.” Dedi.

BEV Başkanı Şaban Çağıran, Erdemoğlu Ailesinin Bölge insanımız için büyük bir şans olduğunu, ailenin yaptığı fedakarlıkların ölçülemeyecek derecede fazla ve takdire şayan olduğunu, belirleterek, katkılarından dolayı Mahmut Erdemoğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Bakmadan Geçme