• Haberler
  • Yaşam
  • Latif Doğan Annesi ve Babası adına cami yaptırdı 

Latif Doğan Annesi ve Babası adına cami yaptırdı 

Ünlü Sanatçı Latif Doğan'ın Annesi Ayşe babası Seydi Vakkas Doğan adına yaptırmış olduğu cami düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Latif Doğan Annesi ve Babası adına cami yaptırdı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cami açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Doç.Dr. Resul Kurt, Hüseyin Özhan, Sanatçı Latif Doğan ve çok sayıda davetlinin katılımlarıyla ilk cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı.


Besni Eğitim bayramının coşkusuyla birlikte Besin ilçesinde yeni bir caminin açılışını yapmanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman Valisi Dr. OsmanVarol; “Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin ile kıymetli hemşerimiz sanatçı Latif Doğan’ın anne ve babasının adına yaptırmış olduğu Ayşe-Seydi Vakkas Doğan camisinin açılışını gerçekleştirdik. Memleketine hizmetlerinden dolayı Latif Doğan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin” dedi. 

Açılış töreninde açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; “Böyle güzel bir camiyi Besni ilçemize kazandıran ünlü sanatçımız Latif Doğan’a teşekkür ediyor caminin ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Dedi. 


 

Bakmadan Geçme