Kılınç, Temizlik İşleri Personelini Ziyaret Etti

Daha Temiz Bir Adıyaman İçin gece gündüz çalışan Adıyaman Belediyesi bünyesindeki temizlik personelini Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ziyaret etti.

Kılınç, Temizlik İşleri Personelini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’ın daha temiz bir şehir olması için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerini ve personelini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Ayaz, Ramazan Oruç, Mithat Töken ve Ebubekir Fırat ile Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım'ın da katıldığı ziyarette müdürlüğün çalışma programı hakkında bilgiler alındı. Temizlik personelinin de sorun ve taleplerini dinleyerek gayretlerinden ötürü mesai arkadaşlarına teşekkür edildi.

Ziyaretten sonraki değerlendirmesinde Kılınç, daha temiz bir Adıyaman için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Belediyemizin çeşitli birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarımızla rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görevli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kıymetli kardeşlerimizin istek ve önerilerini dinledik. Gecesini gündüzüne katarak ilimiz için çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Rabbim kaza ve belalardan korusun" şeklinde konuştu.

Haber: Gamze GÜL

Bakmadan Geçme