Kaymakam Seyhan'dan Başkan Orhan'a Ziyaret

Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Balkar Belediye başkanı seçilen Orhan Orhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Orhan’ın görevi süresi boyunca Balkar beldesine güzel eserler kazandırdığını ifade eden Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan; “Balkarlı hemşehrilerimiz Orhan başkanımızın çalışmalarından memnun olmalı ki bu dönemde de yeniden kendisine başkanlık görevini uygun gördüler. Beldemizin sorunlarının çözümü konusunda her zaman olduğu gibi bundan sonra da yoğun bir gayret içerisinde olacağız. Deprem sonrası beldemizde yapılan TOKİ Konutlarının bir çoğu bitti, bir kısım devam ediyor. Ziyaretimiz esnasında Orhan başkanımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hemde beldemize yapılacaklar konusunda istişarede bulunduk. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan; “Sayın Kaymakamız göreve başladığı günden bugüne gerek Gölbaşı ilçemiz gerekse, belde ve köylerimizin sorunlarının çözümü konusunda gayretleri takdire şayandır. Yeni dönemde beldemize yapılacak yatırımlar ve sorunlarımız konusunda istişarede bulunduk. Sayın kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme