Kaymakam Seyhan vatandaşların taleplerini dinledi

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası Gölbaşı ilçesinde kurulan İzmir Konteyner Kenti  ziyaretten eden Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberindeki heyetle beraber  incelemelerde bulunan Kaymakam Seyhan, konteynerlerde yaşayan vatandaşlarla önce hasbihal etti sonra onları tek tek dinledi

Vatandaşlarla sohbeti esnasında kendisine iletilen sorunlar için anında ilçe kurum müdürlerini arayıp sorunun çözülmesi için gerekli talimatları verirken, bazı sorunları da kendisi bizzat not alarak çözümü için gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Depremzede vatandaşların rahatı için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren kaymakam Seyhan; “Konteyner kentlerimizde sorumlu görevlilerimiz tarafından zaman zaman toplantılar, görüşmeler yaparak vatandaşlarımızla ilgili bilgiler alıyoruz. Her fırsatta da bizzat kendim konteyner kentlerimizi ziyaret edip, depremzede vatandaşlarımızla hasbilah ediyoruz. Varsa sorunlarını, isteklerini dinliyoruz. Bütün çabamız depremzede vatandaşlarımızın en rahat şekilde yaşamlarını sürdürmektir.” Şeklinde konuştu.

Haber

Bakmadan Geçme