Karayel'den Başkan Olgun'a Ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

Karayel'den Başkan Olgun'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balıkçılık ve Su Ürünleri sektörünün Türkiye için çok önemli sektörler olduğunu dile getiren Karayel; “Ülkemizde çok önemli bir yere sahip olan Balıkçılık ve Su ürünleri için komisyon olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Avcılık ve yetiştiricilik başta olmak üzere sektörün önünün açılması anlamında ne yapılması gerekiyorsa komisyon olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu sektör 1,7 milyar dolar ihracat yapıyor. Ayrıca Türkiye'de birçok kişiye istihdam sağlayan bir sektör. İşleme tesislerinde ve birçok alanda kadın istihdamının yoğun olduğu bir sektör. Bu nedenle avcılık ve yetiştiricilik başta olmak üzere sektörün önünün açılması anlamında ne yapılması gerekiyorsa komisyon olarak o iradeyi ortaya koyacağız. Dedi.

Kendi sektörlerinin yanı sıra Tohum sektörünün de Türkiye için çok büyük önem arz ettiğini dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel; “ Tohum Yetiştiricileri Alt Birlikleri yönetim kurulu başkanımız Miktat Olgun ve ekibinin sektörle ilgili başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Ülkemizde sektörün gelişmesi adına ellerinden geleni yapıyorlar. Bugünde ziyaretimiz esnasında balıkçılık, su ürünlerinin yanı sıra, tohum ve ülkemiz tarımı konularında istişarelerde bulunduk. Sayın başkana ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyor, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme