• Haberler
  • Siyaset
  • Kanaat Önderi Dolaşkan 'Çalık başkanla birlikte Serik Kazanacak'

Kanaat Önderi Dolaşkan 'Çalık başkanla birlikte Serik Kazanacak'

Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Meclis üyesi adayı olan Adıyaman'ın Kanaat önderlerinden Hamza Dolaşkan'ın Ramazan Çalık'la birlikte Serik ilçesinin kazanacağını söyledi.

Şubat depremi sonrası Serik ilçesine yerleşen ve  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis üyesi 7. Sıra adayı olan Hamza Dolaşkan seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini belirterek, Serik’te yaşayan Adıyamanlı ve bölgeden gelen hemşehrilerinden destek beklediğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Eren ile bir araya gelen Kanaat önderi Hamza Dolaşkan adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Bölgemizde yaşanan deprem sonrası Serik ilçesine yerleştik. Serikli dostlarımız bizlere sahip çıktılar, destek oldular. Burada olduğumuz süre boyunca ikili ilişkilerimiz neticesinde alevi kökenli birisi olmama rağmen 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi çatısı altında belediye meclis üyesi adaylığını şahsıma layık gördüler. Belediye başkan adayımız Ramazan Çalık başkanımız, ilçe teşkilatımız ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir seçim çalışması yürütmekteyiz. Serikli hemşehrilerimizin desteğini bekler, belediye meclis üyeliğimize destek olan Yeniden Refah Patisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz’a, Belediye Başkan Adayımız Ramazan Çalık’a, İlçe başkan yardımcımız değerli hemşehrimiz Ramazan Eren’e teşekkür ediyorum. 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin Serik ilçesine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber

Bakmadan Geçme