• Haberler
  • Siyaset
  • İş İnsanı Mustafa Polat Aday Adaylığını Açıkladı

İş İnsanı Mustafa Polat Aday Adaylığını Açıkladı

Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri 14 Mayıs'ta yapılacak. Seçim tarihinin kesinleşmesiyle birlikte siyasi partiler milletvekili aday adaylığı başvuruları yapılmaya başlandı.

İş İnsanı Mustafa Polat Aday Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş insanı Mustafa Polat ta Adalet ve Kalkınma Partisi Adıyaman Milletvekilliği Aday adayı başvurusunu Adıyaman il başkanlığına yaptı.
Polat Aday adaylığı başvurusu sonrası yapmış olduğu açıklamada; Kıymetli Adıyaman’lı Hemşehrilerim, 06 Şubat 2023 tarihinde hep birlikte yaşadığımız ve “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan yürek yakıcı Kahramanmaraş merkezli depremler ve sonrasındaki gelişmeler, Sn. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı için hazırlanan Türkiye Yüzyılı vizyonunun özellikle de “İstikrarın Yüzyılı / Sarsılmaz Liderlik” bileşeninin önemini bir kez daha hepimize göstermiştir.
Söz konusu “İstikrarın Yüzyılı / Sarsılmaz Liderlik” bileşeninde de bahsedildiği gibi “siyasal istikrarın sağladığı güven ve küresel krizlerde izlenen doğru stratejilerle” sayesinde Ülkemiz “Asrın Felaketi” ile Sn. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde Devlet-Millet el elele mücadele etmektedir.
Bu mücadeleye şu ana kadar bu ülkeye sevdalı bir vatandaş, İş İnsanı ve Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak tüm gücümle destek verdim.
Bundan sonra da sevdalı olduğum Türkiye Cumhuriyeti’ne yolcusu olduğum, AK Parti davasının miletvekili olarak hizmet etmek adına bugün 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı’mıza aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Dedi.

Bakmadan Geçme