• Haberler
  • Gündem
  • Gölbaşılı Çiftçilere Tarım Bankacılığı Eğitimi Verildi

Gölbaşılı Çiftçilere Tarım Bankacılığı Eğitimi Verildi

İşbankası Gölbaşı şubesi tarafından Gölbaşılı Çiftçilere Tarım Bankacılığı konusunda eğitim semineri verildi.

Düzenlenen seminere Harran Üniversitesi ziraat fakültesi dekanı Prof Dr Mehmet Ali Çullu, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi n den Prof. Dr. Mehmet Şenbayram, Turkiye is bankasi Gaziantep Bölge mudur yardımcısı Eyüp Dinçkalmis, Turkiye İs bankası Gölbaşı Şube müdürü Mustafa Doğan ve çiftçiler katıldı.

Seminere katılan çifçilere Harran Üniversitenden gelen konusunda uzman hocalar tarfından iyi tarım uygulamaları nasıl yapılır, üretime başlamadan önce ne yapılmalı, üretimde dikkat edilecek temel hususlar konularında bilgiler verildi. Yapılan sunum sonunda üniversite hocaları çiftçilerin sorularını yanıtladı.

Üniversite hocalarının yaptığı sunum sonrası İşbankası yetkililer tarafından Tarım Bankacılığı, İmece Kart, dijital bankcacılık, anında Tarım Kredisi gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Düzenlenen eğitim seminerlerinin oldukça verimli geçtiğini dile getiren İşbankası Gölbaşı şube müdürü Mustafa Doğan; “İşbankası Genel müdürlüğümüz tarafından çiftçilerimize yönelik organize edilen bilgilendirme seminerlerinde sadece bankacılık konularında değil, Tarımsal verimliliğin artırılması ve doğru tarım konularında Harran Üniversitesinden branşlarında uzman hocalarımızdan da destek olarak çifçilerimize tarım konusunda bilgiler verilmesini sağlalamış olduk. Tarım, teknoloji ve finansı bir araya getirerek çiftçilere sürdürülebilir tarım alanında yenilikçi çözümler sunan Türkiye İş Bankası, “Anında Tarım Kredisi'' ile çiftçi ve üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Tarımın küresel ölçekte stratejik sektör olarak önemi her geçen gün artarken; İş Bankası, bu alanda aldığı inisiyatiflerle sektörde dijital ve teknolojik dönüşüme katkı sağlamayı ve ülkemizde tarımsal verimliliği artırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu yaklaşımla tarım bankacılığı alanında sektörün finansman ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak sunulan Anında Tarım Kredisi, çiftçi ve üreticilerin ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. İş Bankası'nın tarım sektörünü desteklemek üzere yürüttüğü çalışmalar arasında Tarım İhtisas Şubeleri, İmece Çalıştayları, Yeni Nesil Çiftçi Buluşmaları, İmeceMobil Dijital Tarım Platformu, Üniversite iş birlikleri, WorkupAgri Girişimcilik Hızlandırma Programı yer alıyor. ​Kısacası geleceğin tarım bankacılığı hayallerini gerçeğe çeviriyoruz. Tarımsal üretimde üreticiye destek olacak teknolojik desteği İş Bankası Dijital Tarım Bankacılığı kanalıyla sunuyoruz. İş Bankası Dijital Tarım Bankacılığı hizmetleriyle veriminiz artsın, maliyetleriniz düşsün, üreticimiz kazansın, Türkiye kazansın.​​ Bu vesileyle düzenlemiş olduğumuz seminere katılan Harran Üniversitesinin değerli hocalarına, çiftçilerimeze teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu Osman GÜL

Bakmadan Geçme