Gölbaşı Protokolünden 15 Temmuz Gazisine ziyaret

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Gölbaşı ilçe protokolü hain darbe girişimi gecesi görevi başındayken F16 dan atılan güdümlü füze ile yaralanarak Gazi olan Polis Memuru Doğuhan Fırat'ı evinde ziyaret etti.

Gölbaşı Protokolünden 15 Temmuz Gazisine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’a, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Yaman, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım eşlik etti.

Türkiye üzerinde hain emelleri olanların şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu hain emellerine ulaşamayacaklarını belirten Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan; “Bundan 8 yıl önce, 15 Temmuz gecesi, demokrasiye ve millet iradesine yapılan bu saldırı, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir. Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içindeki bir avuç vatan haini, ülkemizin demokrasi ve özgürlüklerini tehdit etmiş, ancak halkımızın sarsılmaz iradesi karşısında geri adım atmak zorunda kalmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşen “Halkımızı meydanlara vatanımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dediğinde hiç tereddüt etmeden canı pahasına tankların önünde duran aziz milletimiz tarafından hain darbe girişimi engellenmiştir. O gece Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığında görevi başındayken F16 dan atılan güdümlü füze ile yaralanarak Gazi olan ve halen Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde Polis Memuru olarak görev yapan 15 Temmuz Gazimiz Doğuhan Fırat'ı evinde ziyaret ettik. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle, özlemle ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade eden Gazi Polis Doğuhan Fırat, ilçe protokolüne teşekkür ettiğini söyledi.

Haber

Bakmadan Geçme