• Haberler
  • Yaşam
  • Gölbaşı'nda Akülü Engelli araç dağıtımı yapıldı 

Gölbaşı'nda Akülü Engelli araç dağıtımı yapıldı 

  Gölbaşı ilçesinde Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara daha fazla hareket özgürlüğü sağlamak amacıyla 47 adet akülü engelli aracı dağıtımı gerçekleştirildi.

Gölbaşı'nda Akülü Engelli araç dağıtımı yapıldı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dağıtım törenine Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Talip Gönül, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Her bireyin birerer engelli adayı olduğunu belirten Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan; “Kaymakamlığımızın destek ve katkıları Hollanda İHH, çeşitli yardım kuruluşları ve bağışçılarımızın destekleriyle Akülü engelli aracı ihtiyacı olan kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, onların toplum içindeki yerlerini sağlamlaştırmak için gerçekleştirdiğimiz bu dağıtım, sadece birer araçtan ibaret değildir. Bu akülü araçlar hareket özgürlüğünün, bağımsızlığın ve hayata aktif katılımın bir sembolüdür. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayğyız, bugün olduğu gibi bundan sonrada engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle; başta İHH yetkililerine, değerli bağışçılarımıza ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
 

Bakmadan Geçme