Gölbaşı Meslek Yüksekokulu tarih mi olacak ?

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde hasar alan Meslek Yüksek Okulu binası yıkılacak mı yoksa tadilat mı yapılacak merak konusu olurken, okul binasının yıkılacağı öğrencilerin Adıyaman'a merkeze çekilmesi Gölbaşı Meslek Yüksek okulunun kapatılacağı sorusunu akıllara getirdi.

Yaşanan deprem sonrası yapılan incelemelerde ilk belirlemelere göre Ağır hasarlı olduğu tespit edilen Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu binası için şu ana kadar bir şey yapılmazken, Gölbaşı halkı okul binasının yıkılacak mı yoksa tadilat ve güçlendirme yapılıp eğitim öğretime devam mı edilecek konusunda bir an evvel bir karar verilmesini istiyor.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu binasının yanı sıra ilçede yurt sorunun da olduğunu dile getiren vatandaşlar, Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünün okul binası ve Yurt binası konusunda bir an evvel çalışma başlatılmasını bekliyor.

İlçede Meslek Yüksek Okulu binasının yıkılacak haberinin duyulması üzerine bir kısım vatandaş binanın sağlam olduğunu, gerekli inceleme ve güçlendirme çalışması yapılarak bir an evvel hizmete açılmasını istiyor.

Haber

Bakmadan Geçme