• Haberler
  • Sağlık
  • Gölbaşı devlet hastanesinde kardiyoloji uzmanı göreve başladı

Gölbaşı devlet hastanesinde kardiyoloji uzmanı göreve başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından ataması yapılan Gölbaşı Devlet hastanesine ataması yapılan Kardiyoloji  Uzmanı Dr Emre Sönmez  göreve başladı.

Yapılan atamayla ilgili açıklamada bulunan Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr Engin Çatal; “ Sağlık Bakanlığımızın 116. Dönem DHY ile hastanemize atanan  Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Sönmez’e görevinde başarılar diliyorum. Hekim arkadaşımız hastanede hasta kabulüne başladı. Kardiyoloji konusunda rahatsızlığı olan hastalarımız Sağlık Bakanlığımıza bağlı MHRS Randevu sistemi veya 182'yi arayarak randevularını alabilirler. Hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti sunma adına elimizden geleni yapıyoruz.” Dedi.

Dr. Emre Sönmez Kimdir?

1991 İstanbul doğumludur.2015 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.3 yıl süre ile aile hekimi olarak İstanbul’da görev yaptıktan sonra 2018-2024 yılları arasında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde ihtisasını tamamladı.2024 Mayıs ayı itibariyle Sağlık Bakanlığı 116. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) atamasıyla ilçemiz Gölbaşı Devlet Hastanesinde Kardiyoloji uzmanı olarak göreve başladı.

Bakmadan Geçme