• Haberler
  • Sağlık
  • Gölbaşı devlet hastanesinde acil uzmanı göreve başladı

Gölbaşı devlet hastanesinde acil uzmanı göreve başladı

Sağlık Bakanlığı 118. Dönem DHY ile Gölbaşı Devlet Hastanesi ataması yapılan Acil Tıp Uzmanı Dr. Görkem Hatipoğlu göreve başladı.

Gölbaşı devlet hastanesinde acil uzmanı göreve başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti sunma adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr Dr. Engin Çatal; “Sağlık Bakanlığımızın 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü atamasıyla ilçemiz Gölbaşı Devlet Hastanesine acil tıp uzmanımız atandı. Uzmanımız hastanemiz acilinde hizmet vermeye başladı. Hekim arkadaşımıza görevinde başarılar diliyor, atamaların yapılması konusunda destek olan sağlık bakanlığımıza, ilimiz milletvekillerine teşekkür ediyorum” dedi. 

ACİL TIP UZMANI DR. GÖRKEM HATİPOĞLU KİMDİR
1994 Yılında Antalya doğdu. 2019 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1 yıl  Çorum Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra  2020-2024 yılları arasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Acil Tıp Uzmanlığı ihtisasını tamamladı. 2024 Eylül ayı itibariyle Sağlık Bakanlığı 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) atamasıyla Gölbaşı Devlet Hastanesinde Acil Tıp uzmanı olarak göreve başladı.
 

Bakmadan Geçme