• Haberler
  • Gündem
  • Esnaf'tan Yetkililere Çağrı 'Yolu Yapın Ama Esnafı Da Unutmayın'

Esnaf'tan Yetkililere Çağrı 'Yolu Yapın Ama Esnafı Da Unutmayın'

Gölbaşı'nda ana bulvar üzerinde faaliyette bulunan esnaf karayolları tarafından yapımına başlanan yol çalışmasında esnafın mağdur olmayacak şekilde bir çalışma yapılması yönünde yetkililere çağrıda bulundu.

Esnaf'tan Yetkililere Çağrı 'Yolu Yapın Ama Esnafı Da Unutmayın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat depremi sonrası büyük yıkımların yaşandığı Gölbaşı ilçesinde yaralar bir bir sarılırken, belediye tarafından bulvar da başlatılan yol çalışması esnaf tarafından takdirle karşılanırken, müşterilerin alış veriş yapmaları için kısa süreli de olsa park edip alış veriş yapmasına imkan verecek şekilde bir çalışma olması yönünde beklentilerini dile getiriyorlar.
Gazetemiz haber merkezine ulaşan Gölbaşılı esnaflar taleplerini şu şekilde dile getiriyorlar; “ Karayolları tarafından bulvarda başlatılan çalışma ilçemiz adına güzel. Bizler deprem sonrası çok büyük kayıplar yaşadık. Bulvar üzerinde çok az sayıda esnafımız bir dükkanda, bir çok esnafımız da konteyner de işletmesini ayakta tutmaya çalışıyor. Milletvekillerimize ve Karayolları müdürlüğümüzden ricamız bulvarda yol çalışması yapılırken bulvar üzerinde bulunan esnaf arkadaşlarımızın mağdur olmaması için alış veriş yapmak isteyen müşterilerimizin durabilecekleri cep yol veya yan yol unutulmamalıdır. Şayet müşterimizin dura bileceği bir alan olmazsa alışveriş olmaz ve esnaf olarak bizler büyük sıkıntı yaşarız.”

Haber

Bakmadan Geçme