Engelli derneklerinden Rektör Keleş'e Ziyaret

Adıyaman Otizm Derneği, Adıyaman Down Sendromlular Derneği ve Adıyaman Görme Engelliler Derneği başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Ünivresitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Engelli derneklerinden Rektör Keleş'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynel Abidin Şenlik; “Adıyaman Otizm Derneği, Adıyaman Down Sendromlular Derneği ve Adıyaman Görme Engelliler Derneği başkanları yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Adıyaman Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ederek derneğimiz çalışmaları, Özel Gereksinimli bireylere yönelik akademik ve sosyal çalışmalar, Eylül ayında ilimizde düzenlenecek olan Görme Engelliler Golbol müsabakaları ve Adıyaman Üniversitesinin özel çocuklarımıza yönelik yaptığı çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Özellikle Özel Eğitim alanında Adıyaman Üniversitesi özel eğitim bölümü ve özel gereksinimli bireylerimiz ile yapacağımız sosyal projelerde Rektör hocamızın  derneğimize ve özel gereksinimli bireylere yönelik destekleri, samimi, içten  ve sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş; “İlimizde faaliyette bulunan Adıyaman Otizm Derneği, Adıyaman Down Sendromlular Derneği ve Adıyaman Görme Engelliler Derneğinin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Üniversite olarak engelli derneklerimizin ilimizde yapacakları her türlü çalışmalara, projelere katkı sunmaya hazırız. Bu vesileyle ziyaretlerinden dolayı dernek başkanlarımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme