Emekliye Ayrılan Personele Teşekkür Plaketi

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli birimlerinde uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan personellerle bir araya gelen il müdürü Fikret Keleş hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Emekliye Ayrılan Personele Teşekkür Plaketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ayrılıkların her zaman zor olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Kamu kurum ve kuruluşlarında işe başlayanların belirli bir süre sonra emekli süreci gelmekte. Arada geçen zaman zarfında çalışma ortamında kişiler yeni çevreler, yeni arkadaşlar ve yeni dostluklar edinmekte. Almış olduğu görev sayesinde kurumuna, memleketine hizmet etmekte. İşe başlama ile emeklilik sürece arasında önemli olan en güzel şekilde başlayıp en güzel şekilde tamamlamaktır. Bugünde kendi kurumuzda uzun süre farklı birimlerde görev alan çalışma arkadaşlarımızdan dört arkadaşımız emekliye ayrıldılar. Kendilerine kurumumuza, memleketimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında ailece sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

İl Müdürü Fikret Keleş konuşmasının ardından emekliye ayrılan Tacettin Pektaş, Abdullah Ayhan, Yusuf Çelik ve Abdullah Aktulum'a plaket takdim etti

Bakmadan Geçme