Ekip Oto hizmet ağını büyütüyor

Serik sanayi sitesinde uzun yıllardır otomotiv tamir ve yedek parça sektöründe hizmeti veren Ekip Oto işletmesi hizmet ağına yeni eklediği Caldini Kimya Akdeniz bölge distribütörlüğünün açılışı gerçekleştirildi. 

Açılış törenine Caldini Kimya Yönetim Kurulu başkanı Abdurrahim Suvay, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik ve Çevresi Kredi Kefalet Kooperatifi Başkankanı Ali Gülaydın, Ekip oto çalışanları, Sanayi sitesi esnafları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Yapılan duanın ardından davetliler tarafından kesilen kurdelanın ardından Caldini Kimya Akdeniz Bölge distribütörlüğünan açılışı gerçekleştirlidi.

Caldini Kimya ailesine yeni katılan Akdeniz Bölge distribütörü Ekip Oto’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Caldini Kimya Yönetim Kurulu başkanı Abdurrahim Suvay; “Caldini Kimya olarak Türkiye geneli bayi ağımızı geniştletmeye devam ediyoruz. Madeni yağ, otomotiv kimyasal ürünleri ve filitre üzerine faaliyet gösteriyoruz. Serik ilçemizde uzun yıllardır özel oto tamir servisi olarak hizmet veren Ekip Oto yöneticeleri tarafından bizlere yapılan distörüpük talebini olumlu karşıladık. Bugün değerli katılımcalala birlikte Aknedeniz bölge distribütörlüğümüzün açılışını yapmanın sevincini yaşadık. Serik ilçemize, Ekip oto ailesine ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun, hayırlı bereketli kazançlar diliyorum.” Dedi. 

Yeni bir sektörde Serik halkına ve bölgeye hizmet verecek olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Ekip Oto İşetme yöneticileri açılışa katılan herkese teşekkür ettiler. 

Bakmadan Geçme