Eğitim Bayramı Konserle Devam Etti

Besni'de düzenlenen dünyada ve Türkiye'de ilk aynı zamanda tek olan bu yıl 24.'sü düzenlenen Besni Eğitim Bayramı etkinlikleri kapsamında vatandaşlar konserle keyifli anlar yaşadı.

Eğitim Bayramı Konserle Devam Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Besni Eğitim Bayramı etkinlikleri yerel ve ulusal sanatçıların verdiği konserle devam etti. Konser Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Ergin, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim Bayramı’nın ilk günü Özgür Nurşani, Tuncay Okutan’ın şarkıları ve Devlet Halk Dansları Topluluğunun gösterileri yer aldı. İkinci gün Besni stadındaki konserde, Latif Doğan ve Bilal Sonses’in sahne aldığı konser gerçekleşti.

Besni Eğitim Vakfı tarafından sanatçılara hediye verildi. Konser de Besni Eğitim Vakfı tarafından eğitim bayramına verdikleri desteklerden dolayı Besni Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü adına Uğur Yardımlı’ya Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur’a, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen’e ve Besni Muhtarlar Derneği Başkanı Haci Uçar'a da teşekkür plaketi takdim edildi.

Haber: Yüksel GÜL

Bakmadan Geçme