Darımla ve Balın'dan Başkan Olgun'a Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Adem Darımla ve Tarım Kredi Kooperatifleri Denetçisi Mücahit Balın, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliğinin ülke tarımının kalkınması adına önemli çalışmaları imza attığını ifade eden Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Adem Darımla; “Tohum Yetiştiricileri Alt Birlikleri yönetim kurulu başkanımız Miktat Olgun göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte yoğun bir gayret içerisinde oldular. Ülke tarımının kalkınması ve çiftçilerimizin daha iyi tarımsal faaliyetlerde bulunması adına çalışmalar yapılmakta, eğitimler verilmekte zaman zaman da toplantılar düzenlenmekte. Ziyaretimiz esnasında ülkemiz tarımı adına bilgi alışverişinde bulunduk. Başkanımız Miktat Olgun ve yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu başkanı Miktat Olgun; “ Türkiye’nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi durumunda olan Tarım Kredi Kooperatifleri bugün, Merkez Birliğine bağlı bölge birlikleri, kooperatifleri, hizmet büroları, şirketleri ve 800 binden fazla ortağı ile Türkiye’nin en büyük çiftçi kuruluşudur. Ülkemiz ve dünya için tarımın, stratejik önemini kavramış ve sektörün en büyük öncü kuruluşu olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ülke tarımının iftihar kaynaklarından biri haline gelmiştir. Son yıllarda ülkemizde faaliyete geçen Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde çiftçilerimizin ürünleri satılmakta vatandaşlarımız ise kaliteli ürünleri uygun fiyata alabilmekte. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu vesileyle bugün ziyarette bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Adem Darımla ve Tarım Kredi Kooperatifleri Denetçisi Mücahit Balın’a şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme