Çukurca 5. Foto safari ve doğa sporları festivali yapılacak

Çukurca Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen doğa ve spor tutkunlarını Kazan Vadisi'nde ağırlayacak. Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali 27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Çukurca Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen doğa ve spor tutkunlarını Kazan Vadisi’nde ağırlayacak. Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali 27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival kapsamında; Fotoğraf Yarışması, Dağ Bisikleti Yarışması, Tekerlekli Kayak Yarışması, Plaj Voleybolu Turnuvası, Off Road Gösterisi, Yamaç Paraşütü, Rafting - Kano Yarışları, Kaya Tırmanışı, Uçurtma Şenliği konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali, Kazan Vadisi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye ve dünyanın birçok yerinden gelen doğa, fotoğraf ve spor tutkunlarının katıldığı festival, her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yıl festivalde birçok farklı etkinliğin yapılması planlanıyor. İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hakkari Valiliği, Çukurca Kaymakamlığı ve Çukurca Belediyesi tarafından düzenlenen festival, 1995 yılından beri terör nedeniyle kapalı olan Kazan Vadisi’nde yapılacak. Bölgede sağlanan huzur ortamı ile birlikte Kazan Vadisi ve Han Yaylası, sporcu ve doğa tutkunları için muhteşem alanlara sahip.

Festivalin seçici kurulunda şu isimler yer alıyor:

Erdal KINACI (fotoğraf sanatçısı), Pelin ULCA (fotografçı), Melih USLU (TFV editörü), Tijen BURULTAY (fotoğraf sanatçısı), Hulki MURADİ (fotoğraf koçu).

Bakmadan Geçme