• Haberler
  • Gündem
  • Çiğköfteci Sait Usta'dan 6 Şubat'ta ücretsiz çiğköfte ikramı

Çiğköfteci Sait Usta'dan 6 Şubat'ta ücretsiz çiğköfte ikramı

6 Şubat depreminde ağır hasar alan ve binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği Adıyaman'da enkaz kaldırma çalışmaları süresince işyerinde ücretsiz sıcak yemek çıkararak depremzedelere ikram eden Çiğköfteci Sait önder 6 Şubat'ta ücretsiz çiğköfte ikramında bulunacağını söyledi.

Çiğköfteci Sait Usta'dan 6 Şubat'ta ücretsiz çiğköfte ikramı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enkaz kaldırma çalışmalarına katılan ekiplere, Mehmetçiklerin yanı sıra işyerine ulaşan herkese sıcak çorba, yemek ikramında bulunan ve Adıyaman halkının gönlünde taht kuran Çiğköfteci Sait Önder, depremin yıl dönümünde ücretsiz çiğköfte ikramında bulunacak.

Zorlu süreci el birliğiyle atlatacaklarını dile getiren Çiğköfteci Sait Önder; “ 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen illerden biri memleketimiz Adıyaman oldu. Bir çok akrabamız, hemşehrimiz depremde şehit oldu. Deprem sonrası devletimiz ve milletimiz ellerinden geleni yaparak bizlere ulaştılar. Bizlerde kendimize gelir gelmez yaraların sarılması için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Hastane bölgesindeki işyerimizde gerek kendi imkanlarımız, gerekse de bizlere ulaşan yardımlar sayesinde sıcak çorba, öğlen ve akşam sıcak yemek çıkararak binlerce kişiye yemek ikramında bulunduk. 6 Şubat depremin yıl dönümü ve deprem şehitlerimizin hayrına işyerimizde ücretsiz çiğköfte ikramında bulunacağız. Deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmetle özlemle anıyoruz. Mekanları cennet olsun, yaralı olan ve tedavi gören hemşehrilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın.” Dedi.

Haber

Bakmadan Geçme